Kjøpsbetingelser

Varen sendes fraktfritt mot forhåndsbetaling. Det beregnes kun ekspedisjon på kr. 200,- i tillegg, og varen sendes fraktfritt straks innbetalingen er registrert. Varen hentes da på postkontor eller hos vår transportør sin nærmeste terminal. Hvis du ønsker varene utkjørt til privatadresse tilkommer kr. 380,- i ekspedisjon. Eller ved utkjøring til næringsadresse tilkommer kr. 300,- i ekspedisjon.
Du kan da betale i nettbutikken med kort eller Vipps ved å benytte Nets som vi har avtale med, eller mot forhåndsbetaling til konto 5201.06.63121.
Varer som veier mindre enn 30 kg. kan sendes som postoppkrav. Dersom du velger å få sendt varen som postoppkrav kommer kr. 280,- i tillegg i eksp/oppkrav. Vi regner leveringstid mellom 3-14 dager.
Ved mottakelse av forsendelsen må kjøper omgående sjekke at det ikke er oppstått transportskade eller om det er andre mangler ved produktet. Dersom det er skade på et produkt ved mottakelse må dette omgående meldes fra om til transportør og til selger, slik at vi raskest mulig kan få rettet opp evt. feil/ mangler. Ved andre feil/mangler må selger kontaktes.
Det er 14 dagers returrett på varen.  Varen må da være ubrukt og returneres i originalembalasje. Kjøper betaler da fraktomkostninger.
Ta kontakt med selger og gjør avtale vedrørende transportmåte ved retur.

Handlekurv